Roland Meier, astroloog, wonende in Duitsland, was vanaf zijn jeugd er van overtuigd dat er veel van grote waarde in de astrologie te vinden was. Hij verdiepte zich in wat bekend was (1955) over astrologie maar hij bleef vragen houden. Wat is de verbindende schakel in het samenspel van krachten? Welke krachten overheersen bij de geboorte of welke komen juist nauwelijks tevoorschijn? 

In 1980 ontdekte hij het boekje 'Astrologie als Tiefenpsychologie und Seelen-Heilkunde' van Max Prantl. Hierin vond hij antwoorden en ontdekte hij de diepere en waardevolle betekenis van astrologie. Hij slaat, samen met Max Prantl, een nieuw pad in binnen de wereld van de astrologie. Er volgen uitgebreide studies, die u hier, tezamen met zijn eigen verhaal, op deze website kunt vinden. 

Diegenen die geïnteresseerd zijn in zijn werk en met hem van gedachten willen wisselen kunnen per e-mail contact met hem opnemen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


In onderstaand bestond kunt u zijn eigen verhaal lezen, over hoe hij bij Max Prantl terecht is gekomen en welke rol het voor hem heeft gespeeld:

Mein Weg zur Astrologie von Max Prantl (3-11-2015)